Ahad, 14 April 2019

(Ulasan) Episod 6 drama Sara Kirana

ED baru tahu, kalau isteri tak guna duit mas kahwin, maksudnya isteri tu rasa belum cukup sempurna untuk suami atau isteri tu dapat rasa suaminya tidak ikhlas menerima isterinya.


Episod 6 hari ini, Sara Kirana dah semakin cantik & pandai make up. Zahrin pun gembira dapat jumpa Sara kembali & mengetahui Sara masih janda. Sara cakap dia dah janda, down grade. Hehehe...

Zulfakar pula nak anak tetapi Elly menolak. Ha, dulu dengan Sara, dia bagi pil perancang sebab tak nak anak. Terimalah balasannya.

Drama ni semakin best sebab Sara keliru nak terima cinta bekas adik ipar dia ke tak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

IKLAN DI EDtv (emel: zahidizakariya@gmail.com)